BEŞİKTAŞ HEPİMİZİN STRATEJİK PLANIMIZI BİRLİKTE YAPIYORUZ

28 Nisan Pazar Günü Trafiğe Kapanacak Yollar

28 Nisan Pazar Günü Trafiğe Kapanacak Yollar

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ilk etabı olan Antalya – Antalya etabı 13 ülkeden, 25 takım ve 175 bisikletçinin katılımı ile 21 Nisan 2024 Pazar günü başlıyor. Turun 8’inci ve son etabı olan İstanbul-İstanbul parkuru, 28 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Beşiktaş Meydanı’ndan start alacak; Sultanahmet Meydanı’nda sona erecek.

Tour of Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle ilçemizdeki bazı yollar 28 Nisan Pazar günü 07.00’den itibaren araç trafiğine kapalı olacaktır.

Beşiktaş’ta trafiğe kapanacak yollar ve saat aralıkları şu şekildedir:
Trafiğe kapanacak yolları interaktif olarak harita üzerinde incelemek için tıklayınız.

Beşiktaş-Sarıyer
28 Nisan 2024 Pazar
(Saat: 07.00 İtibarıyla)

➢ Dolmabahçe Caddesi, Dolmabahçe Gazhane Caddesi kesişimi ile Süleyman Seba Caddesi arası Beşiktaş istikameti tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Beşiktaş Caddesi, Süleyman Seba Caddesi kesişimi ile Çırağan Caddesi arası Ortaköy istikameti tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Çırağan Caddesi, Beşiktaş Caddesi kesişimi ile 07-032 No.lu Palangalar ışıklar arası iki yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Muallim Naci Caddesi, 07-032 No.lu Palangalar ışıklar kesişimi ile 07-036 No.lu Kuruçeşme ışıklar arası iki yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Arnavutköy Kuruçeşme Caddesi, 07-036 No.lu Kuruçeşme ışıklar kesişimi ile 07-037 No.lu Arnavutköy Korkmaz Yiğit ışıklar arası iki yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Bebek Arnavutköy Caddesi, 07-037 No.lu Arnavutköy Korkmaz Yiğit ışıklar kesişimi ile Vezir Köşkü Sokak arası Bebek istikameti tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Cevdet Paşa Caddesi, Vezir Köşkü Sokak kesişimi ile Aşiyan Yolu Sokak arası iki yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Yahya Kemal Caddesi, Aşiyan Yolu Sokak kesişimi ile Arpacı Çeşmesi Sokak arası iki yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Baltalimanı Hisar Caddesi, Arpacı Çeşmesi Sokak kesişimi ile Baltalimanı Çayır Caddesi arası iki yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Sakıp Sabancı Caddesi, Baltalimanı Çayır Caddesi kesişimi ile Hekim Tahsin Sokak arası iki yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Katar Caddesi, Hekim Tahsin Sokak kesişimi ile Büyükdere Caddesi arası Büyükdere Caddesi istikametine tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ Büyükdere Caddesi, Eski Büyükdere Cadde kesişimi Aytekin Kotil Varyant altı kesişimi ile Zincirlikuyu Balmumcu alt geçiti kavşak arası Beşiktaş istikameti tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

➢ D-100 Güney Sait Çiftçi bağlantı yolu Barbaros Bulvarı Kesişimi itibarıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş istikameti tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

Alternatif Yollar

1. Meclisi Mebusan Caddesi
2. Kadırgalar Caddesi
3. Dolmabahçe Bomonti Tüneli
4. Bayıldım Caddesi
5. Barbaros Bulvarı Sarıyer İstikameti
6. Dereboyu Caddesi
7. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi
8. Portakal Yokuşu Caddesi
9. Dulkadiroğulları Sokak
10. Arnavutköy Dere Sokak
11. İnşirah Caddesi
12. Küçük Bebek Caddesi
13. Baltalimanı Çayır Caddesi
14. İstinye Caddesi
15. Sarıyer Caddesi
16. Balaban Dere Caddesi
17. Poligon Caddesi
18. Tuncay Artun Caddesi
19. Trafo Sokak
20. Sanayi Caddesi
21. Eski Büyükdere Caddesi
22. Maslak Ayazağa Caddesi
23. Ecza Sokak
24. Talatpaşa Caddesi

(Saat 10.00 İtibarıyla)

➢ D-100 Karayolu Güney Yol Balmumcu ayrımları (Akım Büyükdere Caddesi Sarıyer istikameti ve Barbaros Bulvarı Beşiktaş istikametine yönlendirilecektir.)

➢ D-100 Karayolu Kuzey Yol Altunizade Ümraniye ayrımları (D-100 kuzey yoldan gelerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönüne gitmek isteyen araçlar Altunizade Ümraniye ayrımlarından Kısıklı Caddesi’ne yönlendirilecektir.

➢ 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güney yönü saat 10.00 itibarıyla trafiğe kapatılacağından metrobüs seferlerinin saat 10.00 itibarıyla kuzey yönde durdurulacaktır.

➢ 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kuzey yönü saat 12.00 itibarıyla trafiğe kapatılacağından metrobüs seferlerinin saat 12.00 itibarıyla kuzey yönde durdurulacaktır.